Hey, hoe kunnen wij jou helpen?

Welkom bij NOWW, jouw partner en leverancier in de meest vooruitstrevende energieoplossingen. Onze missie is om jou als installateur te ontzorgen, zodat jouw klant efficiënt en duurzaam kan genieten van innovatieve energieoplossingen.

Bij NOWW kan je terecht voor zonnepanelen, laadpalen, HVAC & monitoring. Met NOWW Academy zijn we daarnaast ook jouw technisch & kennis partner. We helpen je met zowel technische ondersteuning als persoonlijke opleidingen op maat.

Ontwerp Zonder Titel (78)
Ontwerp Zonder Titel (78)

Zonnepanelen

Regen, hagel, wind en sneeuw… Vriesperiodes of hittegolven… Een zonnepaneel moet tegen heel veel kunnen en uiteraard ook hoge prestaties leveren. Daarom kiezen wij voor het merk Winaico. Met een intelligent ontwerp en de beste kwaliteit materialen zorgen de modules van WINAICO voor betrouwbaarheid en topprestaties die lang meegaan.

Ontwerp Zonder Titel (80)
Ontwerp Zonder Titel (80)

HVAC

Als groothandel in HVAC bieden wij energie-efficiënte oplossingen voor ventilatie, verwarming en sanitair voor de professionele markt. Ontdek onze topmerken, zoals: Nibe, Atlantic, Buderus, en Lisense.

Ontwerp Zonder Titel (79)
Ontwerp Zonder Titel (79)

Laadpalen

Elektrisch rijden wordt in de toekomst steeds meer de norm. Bij NOWW zijn we trots om het merk Smappee te distribueren. We zijn ervan overtuigd dat Smappee een uitstekende keuze is vanwege de innovatieve technologie en betrouwbare laadoplossingen. Smappee is een gerenommeerd merk dat voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en gebruiksgemak biedt voor zowel installateurs als zijn eindgebruikers. Start NOWW!

Schermafbeelding 2023 10 02 153609
Schermafbeelding 2023 10 02 153609

Hoe gaan we te werk bij NOWW?

Onze missie is om jou als installateur te ontzorgen, zodat jij je volop kan focussen op jouw klant en zijn noden. Dit doen we aan de hand van 6 stappen.